Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Smaczny chleb
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 4:43 pmJa że sezon truskawkowy w pełni codziennie w moim menu jest inny rodzaj deserku .Moje ulubione na chwilę obecną to sernik mascarpone z truskawką ,liliput na zimno i pączek z truskawką.A jeszcze trochę przede mną
Ja że sezon truskawkowy w pełni codziennie w moim menu jest inny rodzaj deserku .Moje ulubione na chwilę obecną to sernik mascarpone z truskawką ,liliput na zimno i pączek z truskawką.A jeszcze trochę przede mną
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 4:56 pmKażdy ma swoją ulubioną piekarnię i w niej ulubiony chleb .Ja swoją w Zawierciu na ul.Paderewskiego 25.A chleb który kupuje u nich od lat to wiejski.Dla mnie żaden inny nie istnieje.
Każdy ma swoją ulubioną piekarnię i w niej ulubiony chleb .Ja swoją w Zawierciu na ul.Paderewskiego 25.A chleb który kupuje u nich od lat to wiejski.Dla mnie żaden inny nie istnieje.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 5:00 pmCytat z Gość data 4 lipca, 2021, 4:35 pmCzy gdzieś w Katowicach znajdę tą piekarnię.
Jest tylko jeden punkt na ul.Rolnej 28.Szkoda że nie ma ich w większej ilości miejsc.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 4:35 pmCzy gdzieś w Katowicach znajdę tą piekarnię.
Jest tylko jeden punkt na ul.Rolnej 28.Szkoda że nie ma ich w większej ilości miejsc.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 5:16 pmLubie kupować w Ziarenku zaczynając od wystroju sklepu przemiłej obsługi a kończąc na . bardzo dobrej jakości pieczywa.Nic dodać nic odjąć.Polecam
Lubie kupować w Ziarenku zaczynając od wystroju sklepu przemiłej obsługi a kończąc na . bardzo dobrej jakości pieczywa.Nic dodać nic odjąć.Polecam