Forum

Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Smaczny chleb

PreviousPage 2 of 3Next

Nie rozumiem takiego czepiania się.Mi sie zdarza tak że jak dostanę w Ziarenku ciepły chleb to nie zawsze doniodę go w całości do domu.No ja się nie mogę oprzeć jak ten chleb jest ciepły.

Uwielbiam ich chleb swojski foremkowy i wiejski foremkowy.On najbardziej przypomina ni taki prawdziwy wiejski chleb.

A ktoś coś może powiedzieć o pierogach widziałam ostatnio w Chorzowie na ul.Gałeczki ale czy warto je kupić.

Może mi ktoś podać namiary na tą piekarnie gdzie ma soje sklepy.

Wiem że ziarenko ma pyszne ciasta ale nigdy nie kupowałam u nich tortu.Ostatnio skusiłam sie na taki malutki torcik na dzień ojca.Cena super bo tylko 18 zł.

Ja miałam problem z dostaniem tego torcika a że odwiedzałam tatusia dopiero w sobotę to bez problemu miłe Panie ze sklepu w Rudzie Śląskiej na ul.Zamenhoffa  mi zamówiły.Powiem tylko że za taki torcik cena na prawdę niewielka.

Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 3:31 pm

Może mi ktoś podać namiary na tą piekarnie gdzie ma soje sklepy.

Gdzieś się już w tym temacie przewinęła kwestia namiarów https://ziarenko24.pl/#nasze_sklepy,bobrowniki .Ale ja osobiście zapraszam do Strzyżowic na ul.Szosową 1

Nie wiem jak wy ale ja nie mogę się najeść chlebem wiejskim z Ziarenka .On smakuje dokładnie tak samo jak chleb który piekła moja babunia która już dawno nie żyje.Ten smak tom moje wspomnienia z dzieciństwa.

Dla miłośników serników polecam nowość w Ziarenku sernik z bezą.Moim skromnym zdaniem zdetronizował sernik kaszubski który do tej pory był u mnie numerem 1

Pozdrawiam przemiłe Panie ze sklepu w Świętochłowicach na ul.Jodłowej 21.A wszystkim kupującym polecam pączki.

Długo szukałam chleba który by podpasował mi i mojej rodzinie.Zawsze słyszałam jakieś ale a to za słony a to się kruszy a to a tamto.Dopiero w ziarenku trafiłam na chleb wiejski foremkowy i to jest właśnie ten chleb.Jemy go wymiennie z chlebem dyniowym.Te chleby są rewelacyjne.

Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 3:30 pm

A ktoś coś może powiedzieć o pierogach widziałam ostatnio w Chorzowie na ul.Gałeczki ale czy warto je kupić.

Nie ma nad czym sie zastanawiać tylko kupować.Dobre są z mięsem i ruskie ale u mnie ostatnio furorę robią pierogi z truskawkami.Nie mogę sie nimi najeść a że sezon na truskawki zaraz się skończy więc staram sie najeść na zapas.

Narobiliście mi apetytu muszę się jutro u mnie w Rybniku na ul.Kościelnej zapytać bo nie widziałam a tak szczerze samej mi się nie chce robić.

Ja tam pierogi wolę zrobić sama.Ale co do chleba to kiedyś piekłam sam w domu ale jak znalazłam w Ziarenku chleb foremkowy to w ogóle nie mam sensu j↓ż piec.Ten chleb jest na tyle dobry.

W sumie znaleźć teraz dobry chleb .Mało już jest takich małych rodzinnych piekarni które piekły chleb według soich starych receptur.Ale akurat Ziarenko ma na prawdę smaczny chleb.

Ja mam Ziarenko w Żorach na os.Pawlikowskiego tam akurat mają piekarnie więc prawie zawsze mogę tam kupić ciepłych chleb.Wiem że to jest raczej niezdrowe ale taki ciepły chlebek i roztapiające się masło.No niebo w gębie.

Ja akurat dużo jeżdżę po Polsce i muszę powiedzieć że taki chleb jak macie w Ziarenku rzadko kiedy można spodkać.Zawsze jak mam trasę na Śląsk to do domu przywożę chleb wiejski.Bardzo długo utrzymuje swoją świeżość.

Bardzo się cieszę że chleb ze Śląska cieszy się powodzeniem w innych regionach Polski.Ja też kupuję w Ziarenku i chleb i ciasta.Wszystko jest świeże i pyszne.

Z natury jestem łasuchem uwielbiam wszystko słodkie.A w ziarenku wybór ciast mają na prawdę ogromny sam nie wiem które ciacho jest  moim ulubionym.

Czy gdzieś w Katowicach znajdę tą piekarnię.

PreviousPage 2 of 3Next