Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Smaczny chleb
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 12:35 pmMożecie podać namiary na jakieś dobre piekarnie w waszej okolicy, tam gdzie mieszkacie? Myślę, ze to byłoby dobre, taka wymiana informacji
Możecie podać namiary na jakieś dobre piekarnie w waszej okolicy, tam gdzie mieszkacie? Myślę, ze to byłoby dobre, taka wymiana informacji
Cytat z Tomek data 19 marca, 2021, 12:53 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 12:35 pmMożecie podać namiary na jakieś dobre piekarnie w waszej okolicy, tam gdzie mieszkacie? Myślę, ze to byłoby dobre, taka wymiana informacji
Oj zjadło by się, taki jeszcze letni, prosto z piekarni, robiony według tradycyjnych przepisów. Niestety u mnie w pobliżu to nie ma niczego takiego.... ale mi narobiłaś apetytu
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 12:35 pmMożecie podać namiary na jakieś dobre piekarnie w waszej okolicy, tam gdzie mieszkacie? Myślę, ze to byłoby dobre, taka wymiana informacji
Oj zjadło by się, taki jeszcze letni, prosto z piekarni, robiony według tradycyjnych przepisów. Niestety u mnie w pobliżu to nie ma niczego takiego.... ale mi narobiłaś apetytu
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:04 pmAle w tym właśnie sprawa by podać takowe. U mnie jedna była, ale nie wytrzymała marketowej konkurencji, pomimo, że jakości nawet nie ma co porównywać
Ale w tym właśnie sprawa by podać takowe. U mnie jedna była, ale nie wytrzymała marketowej konkurencji, pomimo, że jakości nawet nie ma co porównywać
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:05 pmA ja mogę podać przykład takowej Katowice ul. Rolna 28
A ja mogę podać przykład takowej Katowice ul. Rolna 28
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:07 pmCytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:05 pmA ja mogę podać przykład takowej Katowice ul. Rolna 28
I to jest taka faktyczna piekarnia, gdzie jest pachnący świeży chlebek, powiedzmy jak za danych czasów, gdzie ten prywatny był faktycznie smaczny i nie miał żadnej konkurencji, bo przecież przemysłówki Społem nie ma co liczyć
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:05 pmA ja mogę podać przykład takowej Katowice ul. Rolna 28
I to jest taka faktyczna piekarnia, gdzie jest pachnący świeży chlebek, powiedzmy jak za danych czasów, gdzie ten prywatny był faktycznie smaczny i nie miał żadnej konkurencji, bo przecież przemysłówki Społem nie ma co liczyć
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:07 pmJeszcze pamiętasz chleb społemowski????
Jeszcze pamiętasz chleb społemowski????
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:09 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:07 pmJeszcze pamiętasz chleb społemowski????
No jako dziecko od czasu do czasu musiałam go jeść, niestety... ale wracając do tematu to ta na tej Rolnej w Katowicach, to taka typowa że tak napiszę z tradycjami jeżeli chodzi o przepis i wykonanie?
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:07 pmJeszcze pamiętasz chleb społemowski????
No jako dziecko od czasu do czasu musiałam go jeść, niestety... ale wracając do tematu to ta na tej Rolnej w Katowicach, to taka typowa że tak napiszę z tradycjami jeżeli chodzi o przepis i wykonanie?
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:11 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:09 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:07 pmJeszcze pamiętasz chleb społemowski????
Nie będę się wypowiadała odnośnie tradycji, bo nie znam ich przepisu, ale za to mogę się wypowiedzieć o walorach smakowych. Po prostu rewelacja, szczególnie taki jeszcze cieplutki, a nie gorący, by masełko lekko się rozpływało. Nie potrzebuję wtedy żadnej wędliny
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:09 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:07 pmJeszcze pamiętasz chleb społemowski????
Nie będę się wypowiadała odnośnie tradycji, bo nie znam ich przepisu, ale za to mogę się wypowiedzieć o walorach smakowych. Po prostu rewelacja, szczególnie taki jeszcze cieplutki, a nie gorący, by masełko lekko się rozpływało. Nie potrzebuję wtedy żadnej wędliny
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:12 pmCzy ta w Katowicach, to ta sama co w Chorzowie na 3 maja???
Czy ta w Katowicach, to ta sama co w Chorzowie na 3 maja???
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:13 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:12 pmCzy ta w Katowicach, to ta sama co w Chorzowie na 3 maja???
Nie wiem, ale bez problemu można to sprawdzić, bo mam ich stronę, jak ostatnio wybierałam ciasta z ich oferty - https://ziarenko24.pl
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:12 pmCzy ta w Katowicach, to ta sama co w Chorzowie na 3 maja???
Nie wiem, ale bez problemu można to sprawdzić, bo mam ich stronę, jak ostatnio wybierałam ciasta z ich oferty - https://ziarenko24.pl
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:14 pmZ tego co wiem, to ta sama, ale można sprawdzić tak jak podała koleżanka
Z tego co wiem, to ta sama, ale można sprawdzić tak jak podała koleżanka
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:15 pmSprawdziłam to dokładnie oni
Sprawdziłam to dokładnie oni
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:17 pmCytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:15 pmSprawdziłam to dokładnie oni
To dobrze, bo pisałaś cos o ciastach. Co z ich oferty możesz polecić i czy ciasta są tak samo dobre jak chleb? Bo wiesz, można piec rewelacyjny chleb i równocześnie najgorszy biszkopt w okolicy
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:15 pmSprawdziłam to dokładnie oni
To dobrze, bo pisałaś cos o ciastach. Co z ich oferty możesz polecić i czy ciasta są tak samo dobre jak chleb? Bo wiesz, można piec rewelacyjny chleb i równocześnie najgorszy biszkopt w okolicy
Cytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:18 pmCytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:17 pmCytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:15 pmSprawdziłam to dokładnie oni
Spokojnie, bez obaw ciasta też mają rewelacyjne, Mi na przykład bardzo smakuje Deser Pralinka
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 10:17 pmCytat z Malgorzata data 19 marca, 2021, 10:15 pmSprawdziłam to dokładnie oni
Spokojnie, bez obaw ciasta też mają rewelacyjne, Mi na przykład bardzo smakuje Deser Pralinka
Cytat z Ewelina data 19 marca, 2021, 10:26 pmJa u nich kupuje W Bytomiu na Powstańców Warszawskich i jestem ich stałą klientką. A co do przepysznych słodkości, to pełen wybór masz na https://ziarenko24.pl/#cukiernia,ciasta
Ja u nich kupuje W Bytomiu na Powstańców Warszawskich i jestem ich stałą klientką. A co do przepysznych słodkości, to pełen wybór masz na https://ziarenko24.pl/#cukiernia,ciasta
Cytat z Ewelina data 19 marca, 2021, 10:28 pmCytat z Magda data 19 marca, 2021, 10:27 pmMoim skromnym zdaniem to jedna z najlepszych piekarni na Śląsku
Oj tu się całkowicie zgadzam, kolejny plus, to u mnie sklep ze świeżutkim pieczywem jest czynny 24 h
Cytat z Magda data 19 marca, 2021, 10:27 pmMoim skromnym zdaniem to jedna z najlepszych piekarni na Śląsku
Oj tu się całkowicie zgadzam, kolejny plus, to u mnie sklep ze świeżutkim pieczywem jest czynny 24 h
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:45 pmU mnie w Bobrownikach na ul. Sienkiewcza też jest piekarnia czynna 24h.Więc zawsze jak mam ochotę lub jak mi zabraknie chlebusia bez problemu można dostać świeży.
U mnie w Bobrownikach na ul. Sienkiewcza też jest piekarnia czynna 24h.Więc zawsze jak mam ochotę lub jak mi zabraknie chlebusia bez problemu można dostać świeży.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:50 pmCytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:45 pmU mnie w Bobrownikach na ul. Sienkiewcza też jest piekarnia czynna 24h.Więc zawsze jak mam ochotę lub jak mi zabraknie chlebusia bez problemu można dostać świeży.
Nie rozumiem jak w domu może zabraknąć chleba.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:45 pmU mnie w Bobrownikach na ul. Sienkiewcza też jest piekarnia czynna 24h.Więc zawsze jak mam ochotę lub jak mi zabraknie chlebusia bez problemu można dostać świeży.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:55 pmCytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:50 pmCytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:45 pmU mnie w Bobrownikach na ul. Sienkiewcza też jest piekarnia czynna 24h.Więc zawsze jak mam ochotę lub jak mi zabraknie chlebusia bez problemu można dostać świeży.
A no może i nic w tym złego.Czasami jest tak że jak kupię ciepły świeżutki chlebek to nie wiem ile dokładnie moja rodzina zje .I dlatego bardzo fajne jest to że piekarnia u mnie jest czynna 24h.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:50 pmCytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:45 pmU mnie w Bobrownikach na ul. Sienkiewcza też jest piekarnia czynna 24h.Więc zawsze jak mam ochotę lub jak mi zabraknie chlebusia bez problemu można dostać świeży.
A no może i nic w tym złego.Czasami jest tak że jak kupię ciepły świeżutki chlebek to nie wiem ile dokładnie moja rodzina zje .I dlatego bardzo fajne jest to że piekarnia u mnie jest czynna 24h.