Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Shape Up
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:17 amCo sądzicie o tabletkach wspomagających odchudzanie Shape Up?
Co sądzicie o tabletkach wspomagających odchudzanie Shape Up?
Cytat z Gość data 19 marca, 2021, 12:38 pmMoim zdaniem znacznie lepszym rozwiązaniem jak bawienie się we wszelkiego rodzaju suplementację, jest po prostu rozpoczęcie zdrowego odżywiania. Na początek wystarczy zmienić chleb, na taki zdrowszy, zresztą sami zobaczcie, co to znaczy zdrowy i odpowiedniej jakości chleb - https://ziarenko24.pl/
Moim zdaniem znacznie lepszym rozwiązaniem jak bawienie się we wszelkiego rodzaju suplementację, jest po prostu rozpoczęcie zdrowego odżywiania. Na początek wystarczy zmienić chleb, na taki zdrowszy, zresztą sami zobaczcie, co to znaczy zdrowy i odpowiedniej jakości chleb - https://ziarenko24.pl/
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:43 pmZgadzam się z Tobą co do jakości chleba w piekarni Ziarenko.Dla mojej rodziny najodpowiedniejszy okazał się chleb dyniowy. Nawet dzieciaki przerzuciły się z kawiorku na ten chleb.
Zgadzam się z Tobą co do jakości chleba w piekarni Ziarenko.Dla mojej rodziny najodpowiedniejszy okazał się chleb dyniowy. Nawet dzieciaki przerzuciły się z kawiorku na ten chleb.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:49 pmA gdzie znajduje się ta piekarnia?
A gdzie znajduje się ta piekarnia?
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:53 pmW Katowicach na Rolnej.Zresztą oni mają sieć sklepów na Śląsku.
W Katowicach na Rolnej.Zresztą oni mają sieć sklepów na Śląsku.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 2:59 pmTych piekarni na Śląsku jest sporo szkoda że tylko tam wyżej ktoś podał namiary ale nie zaszkodzi powtórzyć. https://ziarenko24.pl/#nasze_sklepy,bobrownik
Tych piekarni na Śląsku jest sporo szkoda że tylko tam wyżej ktoś podał namiary ale nie zaszkodzi powtórzyć. https://ziarenko24.pl/#nasze_sklepy,bobrownik
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 3:04 pmJa mogę polecić piekarnię w Piekarach Śląskich na ul.Bytomskiej.Ogólnie bardzo fajny lokal przestronny i jasny.Obsługa super.No i chleb dla mnie numer 1.
Ja mogę polecić piekarnię w Piekarach Śląskich na ul.Bytomskiej.Ogólnie bardzo fajny lokal przestronny i jasny.Obsługa super.No i chleb dla mnie numer 1.
Cytat z Gość data 4 lipca, 2021, 3:19 pmW Siemianowicach na ul.Wróblewskiego 35c też jest piekarnia Ziarenko.Ja oprócz chleba polecam u nich ciasta i torty.Jest w czym wybierać.
W Siemianowicach na ul.Wróblewskiego 35c też jest piekarnia Ziarenko.Ja oprócz chleba polecam u nich ciasta i torty.Jest w czym wybierać.
Cytat z Ewa data 6 listopada, 2022, 6:06 pmJa stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
Ja stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
Cytat z Majka data 6 listopada, 2022, 6:11 pmCytat z Ewa data 6 listopada, 2022, 6:06 pmJa stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
U mnie też było podobnie, a co do Shape Up to mogę tylko potwierdzić, zę są to rewelacyjne tabletki
Cytat z Ewa data 6 listopada, 2022, 6:06 pmJa stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
U mnie też było podobnie, a co do Shape Up to mogę tylko potwierdzić, zę są to rewelacyjne tabletki
Cytat z Gość data 5 grudnia, 2022, 8:32 pmCytat z Majka data 6 listopada, 2022, 6:11 pmCytat z Ewa data 6 listopada, 2022, 6:06 pmJa stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie o ile mamy dobrze dobraną dietę. bo wiele osób o tym zapomina, ale podstawą odchudzania, by zakończyło się ono sukcesem, jest dobranie odpowiedniej diety i ujemny bilans kaloryczny
Cytat z Majka data 6 listopada, 2022, 6:11 pmCytat z Ewa data 6 listopada, 2022, 6:06 pmJa stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie o ile mamy dobrze dobraną dietę. bo wiele osób o tym zapomina, ale podstawą odchudzania, by zakończyło się ono sukcesem, jest dobranie odpowiedniej diety i ujemny bilans kaloryczny
Cytat z Gość data 20 lutego, 2023, 4:19 amCytat z Ewa data 6 listopada, 2022, 6:06 pmJa stosowałam Shape Up i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek który faktycznie wspomógł moją walkę z nadwagą
Nadwagą miałem od zawsze. Praktycznie nie pamiętam momentu kiedy mogłabym o sobie powiedzieć że jestem szczupła. Nie widać tego też na żadnym ze zdjęć od czasów dzieciństwa. I tak jak przybieranie na wadze odbywało się błyskawicznie, tak zrzucenie chociażby grama było prawdziwą katorgą. Jednak ostatnio miałam szczęście. Po pierwsze trafiłem na dietetyczkę która chyba trafiła w końcu z moją dietą. Po drugie pomogło mi zaangażowanie koleżanki która pracuje jako trener personalny. Po trzecie, nie pamiętam już kto, ale ktoś polecił mi właśnie ten preparat jako środek wspomagający odchudzanie No i w końcu się udało trzy miesiące i po raz pierwszy muszę zacząć zmieniać garderobę bo ta co obecnie mam jest mi za duża, nie za mała
Nadwagą miałem od zawsze. Praktycznie nie pamiętam momentu kiedy mogłabym o sobie powiedzieć że jestem szczupła. Nie widać tego też na żadnym ze zdjęć od czasów dzieciństwa. I tak jak przybieranie na wadze odbywało się błyskawicznie, tak zrzucenie chociażby grama było prawdziwą katorgą. Jednak ostatnio miałam szczęście. Po pierwsze trafiłem na dietetyczkę która chyba trafiła w końcu z moją dietą. Po drugie pomogło mi zaangażowanie koleżanki która pracuje jako trener personalny. Po trzecie, nie pamiętam już kto, ale ktoś polecił mi właśnie ten preparat jako środek wspomagający odchudzanie No i w końcu się udało trzy miesiące i po raz pierwszy muszę zacząć zmieniać garderobę bo ta co obecnie mam jest mi za duża, nie za mała