Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Sala weselna
Cytat z Anna data 8 sierpnia, 2020, 8:12 pmAle nie wszędzie ejst czerwona strefa, ja do niej nie należę , podobnie jak kuzynka, która poprosiła mnie o pomoc - w sumie to o jej ślub i wesele chodzi
Ale nie wszędzie ejst czerwona strefa, ja do niej nie należę , podobnie jak kuzynka, która poprosiła mnie o pomoc - w sumie to o jej ślub i wesele chodzi
Cytat z Aska data 8 sierpnia, 2020, 8:15 pmTak tylko wesele nie załatwia się z dnia na dzień, a wiesz co będzie nie wiem za miesiąc, dwa miesiące czy pół roku? Kiedy ma być ten ślub? Tak w ogóle?
Tak tylko wesele nie załatwia się z dnia na dzień, a wiesz co będzie nie wiem za miesiąc, dwa miesiące czy pół roku? Kiedy ma być ten ślub? Tak w ogóle?
Cytat z Anna data 8 sierpnia, 2020, 8:16 pmNo fakt o tym w ten sposób nie pomyślałam. Niestety, codzienność przytłacza wszystko. A człowiek jeszcze się nie umie przyzwyczaić pomimo mijających miesięcy. Owszem maseczki, ograniczenia w sklepach, ale jak tak myślałam o jej weselu, to nawet przez myśl mi nie przeszło by zastanowić sie nad ograniczeniami, co powinno być podstawą w dzisiejszych czasach
No fakt o tym w ten sposób nie pomyślałam. Niestety, codzienność przytłacza wszystko. A człowiek jeszcze się nie umie przyzwyczaić pomimo mijających miesięcy. Owszem maseczki, ograniczenia w sklepach, ale jak tak myślałam o jej weselu, to nawet przez myśl mi nie przeszło by zastanowić sie nad ograniczeniami, co powinno być podstawą w dzisiejszych czasach
Cytat z Anna data 8 sierpnia, 2020, 8:20 pmPan Młody jest z okolic Łodzi, choć już tam nie mieszka, ale ze względu na większość rodziny swojej, to w planach mają zrobienia wesela w tamtej okolicy
Pan Młody jest z okolic Łodzi, choć już tam nie mieszka, ale ze względu na większość rodziny swojej, to w planach mają zrobienia wesela w tamtej okolicy
Cytat z Anna data 8 sierpnia, 2020, 8:21 pmRóżnie trochę Poznania, trochę Gdańska, trochę Warszawy. Są jeszcze jacyś kuzyni z USA, ale ono raczej nie przylecą, zresztą nie wiem czy Aga planuje ich w ogóle zaprosić.
Różnie trochę Poznania, trochę Gdańska, trochę Warszawy. Są jeszcze jacyś kuzyni z USA, ale ono raczej nie przylecą, zresztą nie wiem czy Aga planuje ich w ogóle zaprosić.
Cytat z Aska data 8 sierpnia, 2020, 8:24 pmTa nie wiem jak to by Młodym odpowiadało, ale patrząc na lokalizację i bliskość jakby nie było do autostrady, to ja bym poleciła coś takiego jak Campoverde
Ta nie wiem jak to by Młodym odpowiadało, ale patrząc na lokalizację i bliskość jakby nie było do autostrady, to ja bym poleciła coś takiego jak Campoverde
Cytat z Aska data 8 sierpnia, 2020, 8:26 pmMiejsce na wesela, konferencje itp. Moim zdaniem bardzo ładne i do tego z super obsługą. Ta się składa, że bawiłam na 2 weselach i było rewelacyjnie
Miejsce na wesela, konferencje itp. Moim zdaniem bardzo ładne i do tego z super obsługą. Ta się składa, że bawiłam na 2 weselach i było rewelacyjnie
Cytat z Aska data 8 sierpnia, 2020, 8:29 pmMoim zdaniem pisanie nie ma specjalnie sensu. Po prostu odwiedź ich stronę https://campoverde.pl
Moim zdaniem pisanie nie ma specjalnie sensu. Po prostu odwiedź ich stronę https://campoverde.pl