Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Różnica wieku
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:04 amCzy 11 lat różnicy wieku pomiędzy małżonkami to naprawdę cos nie do pokonania? Bo poznałam wspaniałego chłopaka, jest starszy o 11 lat. Nie wiem co i jak nam wyjdzie, ale moja mama jest już przeciw, własnie ze względu na wiek. Dlatego moje pytanie, takie a nie inne.
Czy 11 lat różnicy wieku pomiędzy małżonkami to naprawdę cos nie do pokonania? Bo poznałam wspaniałego chłopaka, jest starszy o 11 lat. Nie wiem co i jak nam wyjdzie, ale moja mama jest już przeciw, własnie ze względu na wiek. Dlatego moje pytanie, takie a nie inne.
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:04 amA dziwisz się jej że sie o ciebie boi? Ja miałam męża starszego o 8 lat. Zaszłam w ciążę, urodziłam, mam wspaniałą córkę. A on mnie zostawił dla szczuplejszej, bo po ciąży pozostała mi nadwaga... więc dziwisz się matce? Ja w każdym razie, jeżeli jeszcze kiedś będę żyła w związku, to na pewno nie z o tyle starszym facetem
A dziwisz się jej że sie o ciebie boi? Ja miałam męża starszego o 8 lat. Zaszłam w ciążę, urodziłam, mam wspaniałą córkę. A on mnie zostawił dla szczuplejszej, bo po ciąży pozostała mi nadwaga... więc dziwisz się matce? Ja w każdym razie, jeżeli jeszcze kiedś będę żyła w związku, to na pewno nie z o tyle starszym facetem
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:04 amZależy po ile mają lat...
Zależy po ile mają lat...
Cytat z Gość data 27 stycznia, 2021, 9:48 pmWiecie jak zazwyczaj kończą się tego rodzaju związki? Jednym słowem - rozwód Warszawa jest chyba bardzo dobrym przykładem, patrząc na statystyki GUS
Wiecie jak zazwyczaj kończą się tego rodzaju związki? Jednym słowem - rozwód Warszawa jest chyba bardzo dobrym przykładem, patrząc na statystyki GUS
Cytat z Gość data 27 stycznia, 2021, 9:49 pmA na tych wszystkich rozwodach, to i tak najlepiej wychodzą prawnicy rozwodowi warszawa
A na tych wszystkich rozwodach, to i tak najlepiej wychodzą prawnicy rozwodowi warszawa
Cytat z Gość data 30 września, 2021, 9:56 pmNie wszystko musi się kończyć rozwodem, nawet przy większej różnicy wieku - warto zawsze wcześniej skorzystac z terapii małżeńskiej
Nie wszystko musi się kończyć rozwodem, nawet przy większej różnicy wieku - warto zawsze wcześniej skorzystac z terapii małżeńskiej