Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Prezent na ślub
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:21 amCzy zakup takiego sprzętu jak powiedzmy robot kuchenny Sauber TH7 jest dobrym pomysłem jeżeli chodzi o prezent ślubny? Chrześnica ma ślub, ale jej wybranek jest hazardzistą więc na kasę z mojej strony nie ma co liczyć, bo nie będę mu sponsorował zabawy w kasynie. Dziwię się, ze ona z osobą chorą, ale która nie zamierza się leczyć ze swojego nałogu i uważa, ze jej nic nie jest, w ogóle zamierza się wiązać. Ale to jej życie i jej sprawa.
Czy zakup takiego sprzętu jak powiedzmy robot kuchenny Sauber TH7 jest dobrym pomysłem jeżeli chodzi o prezent ślubny? Chrześnica ma ślub, ale jej wybranek jest hazardzistą więc na kasę z mojej strony nie ma co liczyć, bo nie będę mu sponsorował zabawy w kasynie. Dziwię się, ze ona z osobą chorą, ale która nie zamierza się leczyć ze swojego nałogu i uważa, ze jej nic nie jest, w ogóle zamierza się wiązać. Ale to jej życie i jej sprawa.
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:21 amKasa i niech młodzi kupują co im sie podoba
Kasa i niech młodzi kupują co im sie podoba
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:22 amU nas w rodzinie jest tradycja, że jako część prezentu świadek Pana Młodego kupuje Młodym przed ślubem obrączki. Mu już już jesteśmy po wyborze na stronie https://ring4you.eu/obraczki i teraz tylko czekać aż w przyszłym, tygodniu na adres brata przyjdzie przesyłka.
U nas w rodzinie jest tradycja, że jako część prezentu świadek Pana Młodego kupuje Młodym przed ślubem obrączki. Mu już już jesteśmy po wyborze na stronie https://ring4you.eu/obraczki i teraz tylko czekać aż w przyszłym, tygodniu na adres brata przyjdzie przesyłka.
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:22 amJa ostatnio byłem na weselu w ramach "delegacji z zakładu pracy" i kupiliśmy od nas w prezencie zestaw garnków. Moim zdaniem tego rodzaju prezent, patrząc na to iż był to prezent od kolegów i koleżanek był dobrym pomysłem
Ja ostatnio byłem na weselu w ramach "delegacji z zakładu pracy" i kupiliśmy od nas w prezencie zestaw garnków. Moim zdaniem tego rodzaju prezent, patrząc na to iż był to prezent od kolegów i koleżanek był dobrym pomysłem
Cytat z Gość data 18 listopada, 2021, 11:28 pmMoim zdaniem fajnym pomysłem jeżeli chodzi o praktyczny prezent jest jakiś super obrus
Moim zdaniem fajnym pomysłem jeżeli chodzi o praktyczny prezent jest jakiś super obrus