Forum

Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Prezent na ślub

Czy zakup takiego sprzętu jak powiedzmy robot kuchenny Sauber TH7 jest dobrym pomysłem jeżeli chodzi o prezent ślubny? Chrześnica ma ślub, ale jej wybranek jest hazardzistą więc na kasę z mojej strony nie ma co liczyć, bo nie będę mu sponsorował zabawy w kasynie. Dziwię się, ze ona z osobą chorą, ale która nie zamierza się leczyć ze swojego nałogu i uważa, ze jej nic nie jest, w ogóle zamierza się wiązać. Ale to jej życie i jej sprawa.

Kasa i niech młodzi kupują co im sie podoba

U nas w rodzinie jest tradycja, że jako część prezentu świadek Pana Młodego kupuje Młodym przed ślubem obrączki. Mu już już jesteśmy po wyborze na stronie https://ring4you.eu/obraczki i teraz tylko czekać aż w przyszłym, tygodniu na adres brata przyjdzie przesyłka.

Ja ostatnio byłem na weselu w ramach "delegacji z zakładu pracy" i kupiliśmy od nas w prezencie zestaw garnków. Moim zdaniem tego rodzaju prezent, patrząc na to iż był to prezent od kolegów i koleżanek był dobrym pomysłem

Moim zdaniem fajnym pomysłem jeżeli chodzi o praktyczny prezent jest jakiś super obrus