Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Porada psychologiczna
Cytat z Kaśka data 22 marca, 2021, 10:41 pmCzy opierając się na opiniach (zaznaczę pozytywnych w przeważającej większości) dotyczących Wandy Wegener zdecydowalibyście się na to co proponuje?
Czy opierając się na opiniach (zaznaczę pozytywnych w przeważającej większości) dotyczących Wandy Wegener zdecydowalibyście się na to co proponuje?
Cytat z Gość data 3 sierpnia, 2021, 8:17 pmCytat z Kaśka data 22 marca, 2021, 10:41 pmCzy opierając się na opiniach (zaznaczę pozytywnych w przeważającej większości) dotyczących Wandy Wegener zdecydowalibyście się na to co proponuje?
Moim zdaniem to jeden z najlepszych pomysłów, szczególnie w tak trudnych jakby nie patrzeć czasach....po tylu miesiącach lockdowny i stresu
Cytat z Kaśka data 22 marca, 2021, 10:41 pmCzy opierając się na opiniach (zaznaczę pozytywnych w przeważającej większości) dotyczących Wandy Wegener zdecydowalibyście się na to co proponuje?
Moim zdaniem to jeden z najlepszych pomysłów, szczególnie w tak trudnych jakby nie patrzeć czasach....po tylu miesiącach lockdowny i stresu
Cytat z Gość data 30 września, 2021, 9:50 pmA ja uważam, ze najważniejszą sprawą jest trafić do naprawdę dobrego specjalisty. Jak dla mnie to nie ma lepszego jak Psychocare
A ja uważam, ze najważniejszą sprawą jest trafić do naprawdę dobrego specjalisty. Jak dla mnie to nie ma lepszego jak Psychocare
Cytat z Gość data 30 września, 2021, 9:51 pmCytat z Gość data 30 września, 2021, 9:50 pmA ja uważam, ze najważniejszą sprawą jest trafić do naprawdę dobrego specjalisty. Jak dla mnie to nie ma lepszego jak Psychocare
Dodatkowym ich atutem, szczególnie w dzisiejszych czasach jest tez możliwośc terapii online
Cytat z Gość data 30 września, 2021, 9:50 pmA ja uważam, ze najważniejszą sprawą jest trafić do naprawdę dobrego specjalisty. Jak dla mnie to nie ma lepszego jak Psychocare
Dodatkowym ich atutem, szczególnie w dzisiejszych czasach jest tez możliwośc terapii online
Cytat z Gość data 31 grudnia, 2021, 4:13 pmMoim zdaniem jeżeli chodzi o pomoc psychologiczną, to jednym z najlepszych wyjść jest https://psychocare.pl/
Moim zdaniem jeżeli chodzi o pomoc psychologiczną, to jednym z najlepszych wyjść jest https://psychocare.pl/