Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Parkan
Cytat z Daria data 28 września, 2020, 7:48 pmO dołączę się, też szukam. Ale u mnie może być problem, bo w grę wchodzi jeszcze brama
O dołączę się, też szukam. Ale u mnie może być problem, bo w grę wchodzi jeszcze brama
Cytat z Hubert data 28 września, 2020, 7:49 pmA jaka jest Wasza lokalizacja Szanowne Panie? Bo można polecić firmę jedną czy drugą, ale przecież nikt np z Krakowa nie będzie jechał do Gdańska z jedną bramą
A jaka jest Wasza lokalizacja Szanowne Panie? Bo można polecić firmę jedną czy drugą, ale przecież nikt np z Krakowa nie będzie jechał do Gdańska z jedną bramą
Cytat z Daria data 28 września, 2020, 7:51 pmTak sie akurat składa, ze nikt ze znajomych ostatnio nic takiego nie zakładał, ja nie mam czasy na wyprawy i sprawdzenie w realu co i jak. Chcę podjechać do konkretnego poleconego punktu i tyle
Tak sie akurat składa, ze nikt ze znajomych ostatnio nic takiego nie zakładał, ja nie mam czasy na wyprawy i sprawdzenie w realu co i jak. Chcę podjechać do konkretnego poleconego punktu i tyle
Cytat z Hubert data 28 września, 2020, 8:01 pmTak od strony Bemowa patrząc, w połowie drogi (mniej więcej) pomiędzy Babicami Nowymi a Lesznem, z lekkim odbiciem w prawo, patrząc na wyjazd z Warszawy
Tak od strony Bemowa patrząc, w połowie drogi (mniej więcej) pomiędzy Babicami Nowymi a Lesznem, z lekkim odbiciem w prawo, patrząc na wyjazd z Warszawy
Cytat z Daria data 28 września, 2020, 8:01 pmTo już mi mówi coś więcej... Największy problem to przebijanie się przez Wawę, choć z tego co podałeś lokalizację, to nie wiem czy nie łatwiej by było jechać na Nowy Dwór i dalej na Leszno i w lewo, czyli podjechać z drugiej strony
To już mi mówi coś więcej... Największy problem to przebijanie się przez Wawę, choć z tego co podałeś lokalizację, to nie wiem czy nie łatwiej by było jechać na Nowy Dwór i dalej na Leszno i w lewo, czyli podjechać z drugiej strony
Cytat z Hubert data 28 września, 2020, 8:03 pmArt Stal Żmijewska Barbara. Zresztą wejdź w Google lub na FB to ich znajdziesz. Możesz też powołać sie na Bociana.
Art Stal Żmijewska Barbara. Zresztą wejdź w Google lub na FB to ich znajdziesz. Możesz też powołać sie na Bociana.