Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Olej silnikowy
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:18 amChciałbym zacząć się amatorsko ścigać. Możecie mi przybliżyć o faktycznych kosztach uczestnictwa w wyścigach amatorskich?
Chciałbym zacząć się amatorsko ścigać. Możecie mi przybliżyć o faktycznych kosztach uczestnictwa w wyścigach amatorskich?
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:18 amWszystko zależy od tego w jakich rajdach chcesz brać udział. Jak na zasadzie "złobobili" to 1000 góra 2000 ci wystarczą. Jak coś bardziej poważnego, to koszt samochodu to jedno, a koszt jego przygotowania i zapewnien ie cześci to drugie. Tu raczej bez sponsora się nie obędzie. Policz choćby opony. przeciż rajdu nie obskoczysz na uniwersalnych za 700zł kpl z Allegro. Do tego jeszcze profesjonalne oleje silnikowe. Bo nie warto na tym oszczędzać. Chyba bowiem lepsze to, niz wymiana silnika. Co do olejów, to proponuje zapoznac się z ofertę PMO i grupa produktów Racing.
Wszystko zależy od tego w jakich rajdach chcesz brać udział. Jak na zasadzie "złobobili" to 1000 góra 2000 ci wystarczą. Jak coś bardziej poważnego, to koszt samochodu to jedno, a koszt jego przygotowania i zapewnien ie cześci to drugie. Tu raczej bez sponsora się nie obędzie. Policz choćby opony. przeciż rajdu nie obskoczysz na uniwersalnych za 700zł kpl z Allegro. Do tego jeszcze profesjonalne oleje silnikowe. Bo nie warto na tym oszczędzać. Chyba bowiem lepsze to, niz wymiana silnika. Co do olejów, to proponuje zapoznac się z ofertę PMO i grupa produktów Racing.
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:18 amJak dla mnie to obecnie PMO jest jedną z najlepszych marek jeżeli chodzi o oleje silnikowe
Jak dla mnie to obecnie PMO jest jedną z najlepszych marek jeżeli chodzi o oleje silnikowe