Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Muzyka na wesele
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:19 amCo lepiej wybrać na wesele zespół muzyczny, czy DJ'a? Pytam się, bo siostra ma tego rodzaju dylemat i nie wiem jak jej pomóc
Co lepiej wybrać na wesele zespół muzyczny, czy DJ'a? Pytam się, bo siostra ma tego rodzaju dylemat i nie wiem jak jej pomóc
Cytat z Gość data 12 czerwca, 2020, 11:19 amJa ostatnio bawiłam sie na super zorganizowanym weselu w Łodzi. Z tego co wiem, to możesz zobaczyć to miejsce i dowiedzieć się więcej szczegółów poprzez https://campoverde.pl Z tym iz nie powiem ci czy zespół był "ich" czy młodzi mieli swój. Niestety, było że tak to określę wesele "last minuts" a konkretniej ślub brała jakaś dalsza kuzynka mojego ex chłopaka i na dzień dzisiejszy nie utrzymuję ani z nim zni z nią ani z nikim z tamtej rodziny żadnego kontaktu, więc nie umiem ci odpowiedzić konkretniej w tym zakresie, ale wejdź może na ich stronę, zadzwoń, ślub był pod koniec lipca zeszłego roku (ostatni weekend lipca) i dowiedz się czy mogą ci pomóc, bo sam ośrodek rewelacyjny więc nie przypuszczam, że byłoby coś nie tak pod tym względem by pomóc jak by nie patrzeć potencjalnemu klientowi
Ja ostatnio bawiłam sie na super zorganizowanym weselu w Łodzi. Z tego co wiem, to możesz zobaczyć to miejsce i dowiedzieć się więcej szczegółów poprzez https://campoverde.pl Z tym iz nie powiem ci czy zespół był "ich" czy młodzi mieli swój. Niestety, było że tak to określę wesele "last minuts" a konkretniej ślub brała jakaś dalsza kuzynka mojego ex chłopaka i na dzień dzisiejszy nie utrzymuję ani z nim zni z nią ani z nikim z tamtej rodziny żadnego kontaktu, więc nie umiem ci odpowiedzić konkretniej w tym zakresie, ale wejdź może na ich stronę, zadzwoń, ślub był pod koniec lipca zeszłego roku (ostatni weekend lipca) i dowiedz się czy mogą ci pomóc, bo sam ośrodek rewelacyjny więc nie przypuszczam, że byłoby coś nie tak pod tym względem by pomóc jak by nie patrzeć potencjalnemu klientowi