Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Księgowość
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 10:33 pmMożecie polecić mi biuro świadczące usługi księgowe Warszawa, które by poprowadziły księgowość na zasadzie KPiR?
Możecie polecić mi biuro świadczące usługi księgowe Warszawa, które by poprowadziły księgowość na zasadzie KPiR?
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 10:37 pmKsięgowość warszawa i moim zdaniem ten link załatwia sprawę
Księgowość warszawa i moim zdaniem ten link załatwia sprawę
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 10:48 pmRównież szukam ale mnie interesuje tylko pełna księgowość warszawa
Również szukam ale mnie interesuje tylko pełna księgowość warszawa
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 10:52 pmJuż bez przesady z tymi poszukiwaniami, wystarczy wbić baza biur rachunkowych w przeglądarkę
Już bez przesady z tymi poszukiwaniami, wystarczy wbić baza biur rachunkowych w przeglądarkę
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 10:57 pmA co powiecie na tego rodzaju usługi rachunkowe warszawa ? Moim zdaniem to w miarę przyzwoita propozycja
A co powiecie na tego rodzaju usługi rachunkowe warszawa ? Moim zdaniem to w miarę przyzwoita propozycja
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 11:02 pmMoim zdaniem warto tez spróbować - biuro rachunkowe warszawa śródmieście
Moim zdaniem warto tez spróbować - biuro rachunkowe warszawa śródmieście
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 11:08 pmNo chyba, ze lepszą lokalizacją będzie biuro rachunkowe bemowo.... przecież warto poszukać biura blosko siedziby firmy
No chyba, ze lepszą lokalizacją będzie biuro rachunkowe bemowo.... przecież warto poszukać biura blosko siedziby firmy
Cytat z Gość data 2 marca, 2021, 11:14 pmA zastanawialiście się jak wybrać biuro księgowe? Na co należy zwrócić uwagę? O jakie certyfikaty io dokumenty pytać?
A zastanawialiście się jak wybrać biuro księgowe? Na co należy zwrócić uwagę? O jakie certyfikaty io dokumenty pytać?