Forum dla wszystkich, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Awaria samochodu za granicą
Cytat z Nimbus data 19 października, 2022, 5:38 pmNo większość kierowców w zależności gdzie nastąpiła awaria, albo informuje służby zabezpieczenia autostrady, oznacza uszkodzony samochód, w zależności od tego co jest uszkodzone, albo grzebie coś sama by dojechać do warsztatu, albo wzywa pomoc lub lawetę. Zresztą że tak pokreślę procedury w Polsce są podobne (w sensie zachowania)
No większość kierowców w zależności gdzie nastąpiła awaria, albo informuje służby zabezpieczenia autostrady, oznacza uszkodzony samochód, w zależności od tego co jest uszkodzone, albo grzebie coś sama by dojechać do warsztatu, albo wzywa pomoc lub lawetę. Zresztą że tak pokreślę procedury w Polsce są podobne (w sensie zachowania)
Cytat z Maciej data 19 października, 2022, 5:40 pmCytat z Nimbus data 19 października, 2022, 5:38 pmNo większość kierowców w zależności gdzie nastąpiła awaria, albo informuje służby zabezpieczenia autostrady, oznacza uszkodzony samochód, w zależności od tego co jest uszkodzone, albo grzebie coś sama by dojechać do warsztatu, albo wzywa pomoc lub lawetę. Zresztą że tak pokreślę procedury w Polsce są podobne (w sensie zachowania)
W osobówce to jeszcze sie z tobą zgodzę, nie mniej jak jedziesz zestawem to i wymiana koła jest problemem 🙂
Cytat z Nimbus data 19 października, 2022, 5:38 pmNo większość kierowców w zależności gdzie nastąpiła awaria, albo informuje służby zabezpieczenia autostrady, oznacza uszkodzony samochód, w zależności od tego co jest uszkodzone, albo grzebie coś sama by dojechać do warsztatu, albo wzywa pomoc lub lawetę. Zresztą że tak pokreślę procedury w Polsce są podobne (w sensie zachowania)
W osobówce to jeszcze sie z tobą zgodzę, nie mniej jak jedziesz zestawem to i wymiana koła jest problemem 🙂
Cytat z Nimbus data 19 października, 2022, 5:43 pmSorki kolego, ale odpowiadałem koleżance ogólnie że tak napiszę. I nie będę owijał w bawełnę, ale sądząc po pytaniu to koleżanka nie prowadzi zestawu... choć może się i mylę, a co do opisanej przez ciebie sytuacji, to rozwiązanie ja akurat mam proste, a latam po całej Europie - tel +48 602698955 Jak chcesz to sobie zapisz ten numer. Warto
Sorki kolego, ale odpowiadałem koleżance ogólnie że tak napiszę. I nie będę owijał w bawełnę, ale sądząc po pytaniu to koleżanka nie prowadzi zestawu... choć może się i mylę, a co do opisanej przez ciebie sytuacji, to rozwiązanie ja akurat mam proste, a latam po całej Europie - tel +48 602698955 Jak chcesz to sobie zapisz ten numer. Warto